logo

El butlletí de l'Euroregió

Núm. 11. Juliol de 2014

www.euroregio.eu


Seguiu-nos a Facebook

Seguiu-nos a Twitter

Seguiu-nos a Flickr

 


Presentació de la convocatòria d'ajuts Cultura 2014

Per tal de millorar la cohesió territorial, l’Euroregió Pirineus Mediterrània vol estimular la cooperació cultural, raó per la qual ha creat una convocatòria de projectes conjunta, gestionada per cinquè any consecutiu per la seva AECT. Aquesta convocatòria serà presentada el 18 de juliol al Centre Arts Santa Mònica de Barcelona.

L'Euroregió impulsa també enguany uns nous ajuts a la creació de dobles titulacions i per a la realització de cotuteles de tesis doctorals.


___________

L'Euroregió Pirineus Mediterrània busca nou/nova Secretàri/a General

Data límit per l’enviament de candidatures: 3 d’agost de 2014. Més informació: Fitxa del lloc de treball (També disponible en francès).

 

Activitats

• El projecte euroregional Geopimed organitza un seminari gratuït sobre geotèrmia a Barcelona
[24 d'octubre de 2014]

 

L'Euroregió participa a les jornades en Tic i Salut a Girona i Castres i organitza a Palma de Mallorca un fòrum sobre turisme i salut

Les jornades a Girona (5 i 6 de juny de 2014) van acollir prop de 250 persones i el premi Euroregió al projecte més innovador va ser atorgat a l'empresa Assistència Sadir. La Universitat d'Estiu de l'e-salut (2-4 de juiliol de 2014) a Castres va reunir prop de 600 participants. Tots dos esdeveniments han rebut el suport de l'Euroregió. El 25 de juny de 2014, la presidència balear de l'Euroregió va organitzar a Palma de Mallorca un fòrum sobre turisme sanitari.

Presentació del projecte euroregional 'Espais Escrits' que proposa una nova APP de rutes literàries

El responsable Cultura i Ensenyament Superio de l'Euroregió, João Lobo, va presentar amb la directora de la Institució de les lletres Catalanes, Anna Aguiló, la nova applicació per a mòbils de rutes literàries.