logo

El butlletí de l'Euroregió

Núm. 12. Novembre de 2014

www.euroregio.eu


Seguiu-nos a Facebook

Seguiu-nos a Twitter

Seguiu-nos a Flickr

 


Nova secretària general de l'Euroregió a Barcelona

L'exdiputada al Parlament de Catalunya, Mireia Canals, ha estat nomenada nova secretària general de l'Euroregió Pirineus Mediterrània a Barcelona aquest dilluns 24 de novembre. Canals deixarà el seu escó per assumir el nou càrrec. Entre els nous reptes de la nova Secretària General està la millora de la presència euroregional a les institucions europees i el desenvolupament i impuls de nous projectes europeus.

 

Mireia Canals ha estat fins ara diputada i portaveu en la Comissió d'Acció Exterior i de la Unió Europea al Parlament de Catalunya des de 2010. Canals és llicenciada en filologia anglesa i doctora en comunicació audiovisual. Entre d'altres, ha treballat a l’Escola Superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya (ESCAC) i és professora en excedència de la Universitat de Vic.


___________

 

Breus

• Reunió per a la creació d'un partenariat Erasmus+
[21 de novembre de 2014]

 

 

L'Euroregió celebra els seus 10 anys a Palma de Mallorca

L'Euroregió va celebrar els 10 anys d'existència en un acte a Mallorca el passat 27 d'octubre, amb la presència del president de les Illes Balears, José Ramón Bauzá, el conseller de Presidència de la Generalitat de Catalunya, Francesc Homs, el vicepresident encarregat de Relacions Internacionals i Europees de Languedoc-Roussillon, Jean-Claude Gayssot, i el vicepresident d'Afers Europeus i de Relacions Internacionals de Midi-Pyrénées, Gérard Onesta. A la trobada, que va ser precedida de tres reunions tècniques, el representants polítics van signar una declaració del Xè aniversari per reafirmar el seu compromís amb l'Euroregió.

Crida de manifestació d'interès en l'àmbit de la innovació: TIC-Salut, aigua i agroalimentari

La crida de manifestació d'interès (CMI) té com a finalitat seleccionar partenariats amb la capacitat d’obtenir fons europeus en els àmbits clau definits a l'Estratègia Euroregional de la Innovació.

Nova convocatòria sobre la gestió dels riscos relacionats amb el recurs aigua

L'Euroregió llança una nova convocatòria (la quarta en l’àmbit del desenvolupament sostenible) sobre la gestió dels riscos relacionats amb el recurs aigua (inundacions, sequera, submersió, qualitat, garantia en el subministrament, etc.)