logo

El butlletí de l'Euroregió

Núm. 13. Març de 2015

www.euroregio.eu


Seguiu-nos a Facebook

Seguiu-nos a Twitter

Seguiu-nos a Flickr

 


Crealink, la primera xarxa social de les empreses de l'Euroregió

Crealink és la primera xarxa social de les empreses euroregionals, que reuneix els fundadors de les empreses allotjades en els vivers de Catalunya, Midi-Pyrénées, Languedoc-Roussillon i les Illes Balears.

 

Crealink va destinat a les incubadores d'empreses dels quatre territoris de l'Euroregió, els responsables de vivers dels quatre territoris i caps de xarxes de vivers dels quatre territoirs de l'Euroregió.
.


___________

 

Breus

• Segona reunió del partenariat eHealth Eurocampus (Erasmus+)
[22 i 23 de gener de 2015]

• Reunió entre la secretària general de l'Euroregió i el consul general de França a Barcelona
[26 de febrer de 2015]

 

 

L’Euroregió Pirineus Mediterrània celebra els seus 10 anys amb un acte central a Brussel·les

L'Euroregió Pirineus Mediterrània va celebrar els seu Xè aniversari un acte central a Brussel·les el passat 26 de febrer de 2015. L'acte va comptar amb la presència del president de la regió Midi-Pyrénées, Martin Malvy, el vicepresident de la Regió Languedoc-Roussillon, Jean-Claude Gayssot, el Director general de relacions institucionals i acció exterior de les illes Balears, César Pacheco, i el director general d'exteriors de la Generalitat, Iban Rabasa. Imatges | Recull de premsa

Nova convocatòria euroregional de projectes Cultura

Al cap de cinc anys de convocatòries de suport a la cooperació cultural estrictament euroregional, l’Euroregió proposa, enguany, promoure i donar suport a un partenariat que vulgui adquirir una dimensió europea mitjançant el programa Europa Creativa.

L'Euroregió participa en el II Fòrum Innovació, Assistència sanitària, Turisme i Salut

La secretària general de l'Euroregió, Mireia Canals, va intervenir al II Fòrum Innovació sobre Assistència Sanitària, Turisme i Salut a Palma de Mallorca el passat 20 de febrer de 2015.