logo

El butlletí de l'Euroregió
Núm. 4. Abril de 2013

www.euroregio.eu


Seguiu-nos a Facebook

Seguiu-nos a Twitter

Seguiu-nos a Flickr

imgeditoWikiartmap, 'mapejant' l'Euroregió

L'Euroregió Pirineus Mediterrània ha iniciat un nou projecte per oferir una visió de conjunt del seu patrimoni cultural a través de mapes interactius online a Wikiartmap. Es tracta d'una nova plataforma de continguts oberts que, en format wiki i sobre cartografia de Google, permet localitzar i consultar informació sobre l’art i el patrimoni històric i cultural.

En el marc del projecte, ja estan disponibles els mapes i rutes euroregionals de les catedrals; el patrimoni cultural de la Unesco; la ruta càtara, l'arqueologia; dòlmens, menhirs i talaiots; els museus i centres d'art contemporani; els castells, les rutes de l'exili i les torres de guaita a l'Euroregió.

Notícies breus

eurographics

• L'Euroregió dóna suport a la 34 conferència d'Informàtica Gràfica, Eurographics
[6-10 de maig de 2013]

• Ja estan obertes les inscripcions de les IV Jornades R+D+I en TIC i Salut [22 i 23 de maig de 2013]

L'Euroregió participa a la campanya europea 'Youth on the Move 2013'a les Illes Balears

Els dies 26, 27 i 28 de març de 2013, en un envelat instal·lat a la plaça d’Espanya de Palma, l'Euroregió va participar als tallers, conferències i debats de la campanya europea Youth on the Move ("Juventud en moviment"), a més disposar d'un estand propi.

L'Euroregió impulsa quatre nous projectes de desenvolupament sostenible

L'Euroregió ha aprovat la concessió dels ajuts de medi ambient 2012, amb l'atorgament de més de 197.000 euros per a quatre projectes de desenvolupament sostenible.

Estem preparant Biz Euroregio, la trobada dels nous emprenedors de l'Euroregió

80 noves empreses nascudes de les xarxes de vivers d'empreses de Catalunya, Illes Balears, Languedoc-Roussillon, Midi-Pyrénées es trobaran a Toulouse els dies 16 i 17 d'abril de 2013, per participar en el BiZ EUROREGIO, la primera trobada de joves emprenedors de l'Euroregió.

 
 
                               

Els continguts i les imatges d'aquest butlletí pertanyen a l'AECT Euroregió Pirineus Mediterrània (excepte en casos indicats o font externa).
Si no desitgeu rebre aquest butlletí, us preguem que ens escriviu aquí per donar-vos de baixa.