logo

El butlletí de l'Euroregió
Núm. 5. Maig de 2013

www.euroregio.eu


Seguiu-nos a Facebook

Seguiu-nos a Twitter

Seguiu-nos a Flickr

imgeditoL'Euroregió en xifres

Constituïda per Catalunya, Illes Balears, Languedoc-Roussillon i Midi-Pyrénées, l'Euroregió s'ha consolidat com el principal pol d'innovació i creixement sostenible del sud-oest d'Europa.

L'atractivitat de l'Euroregió es basa en una economia dinàmica molt superior a la mitjana europea, en especial en termes d'ocupació. Amb el nou diagnòstic territorial creat en el marc del projecte Creamed, l'Euroregió analitza cinc sectors, que representen més d’1,4 milions de llocs de treball que conformen, sens dubte, l’economia del territori. Aquests sectors són el turisme, l’agricultura i les indústries agroalimentàries, les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC), la construcció aeroespacial, la salut i les biotecnologies. 

Descarregar el diagnòstic complet

__________________

Notícies breus

• L'Euroregió dóna suport a la 34 conferència d'Informàtica Gràfica, Eurographics
[Del 6 al 10 de maig de 2013]

• L'Euroregió participa en el debat "Un festival avui, per què?" al Festival Internacional de Titelles de Gavà
[10 de maig de 2013]

• L'Euroregió explica el seu projecte de cooperació a una delegació andina
[24 d'abril de 2013]

L'Euroregió Pirineus Mediterrània llança una nova convocatòria d'ajuts Cultura 2013

Els projectes de qualsevol disciplina i expressió artística podran presentar-se a la convocatòria abans del 12 de juliol de 2013. La nova convocatòria busca impulsar i consolidar projectes de cooperació estructurants, enfortir i ampliar les associacions existents i afavorir els actors que tenen un rol estructurant en el territori euroregional.

El projecte euroregional celebra el Biz Euroregio, la trobada de negocis a Toulouse

Unes 80 noves empreses nascudes de les xarxes de vivers d'empreses de Catalunya, Illes Balears, Midi-Pyrénées, Languedoc-Roussillon es van trobar a Toulouse els dies 16 i 17 d'abril de 2013, per participar en la primera Convenció de Negocis de l'Euroregió Pirineus Mediterrània. Imatges

 

El projecte pioner de teleassistència mèdica ViTAM rep el premi en tecnologia i innovació de l'Euroregió Pirineus Mediterrània

L'Euroregió organitza la tercera sessió de les IV Jornades en TIC i Salut, que va reunir al Parc Científic de Girona els principals actors d'aquest àmbit de Catalunya, Illes Balears, Languedoc-Roussillon i Midi-Pyrénées. Imatges

Cruïlles d'Europa: itineraris culturals entre el desenvolupament local i la identitat europea

La fira posa de relleu la importància dels itineraris culturals europeus en el desenvolupament d'una nova forma de turisme, centrat en el respecte al medi ambient, les cultures i poblacions.

 
                               

Els continguts i les imatges d'aquest butlletí pertanyen a l'AECT Euroregió Pirineus Mediterrània (excepte en casos indicats o font externa).
Si no desitgeu rebre aquest butlletí, us preguem que ens escriviu aquí per donar-vos de baixa.