Cultura i joventut

Assemblea euroregional de la Joventut

Background

L’Euroregió vol contribuir plenament a l’Any europeu de la Joventut, amb una millor participació dels joves en l’acció de l’EPM i així assolir els objectius del seu nou full de ruta 2030, que té com a objectiu millorar la inclusió de la ciutadania facilitant la seva participació i fomentant la nostra diversitat cultural. Per tant, a finals de 2022, l’EPM treu una convocatòria per a la participació de joves en la primera Assemblea euroregional de la Joventut.

Destinataris

Persones de 16 a 30 anys, amb la seva residència principal en un dels tres territoris membres de l’EPM. Els menors d’edat hauran de disposar de l’autorització dels pares per poder participar i també viatjar fora del seu territori nacional.

Objectius

  • Tractar temes que semblen importants als membres de l’Assemblea
  • Com a tal, és un òrgan consultiu per a l’EPM.
  • Fer propostes als representants electes de l’EPM per dur a terme accions o proposar establir polítiques específiques entre les tres regions membres.
  • Intercanvi i debat entre els seus membres.
  • Conèixer com funcionen les institucions europees de cooperació territorial, com son les euroregions.
  • Aprendre la ciutadania europea i descobrir cultures diferents entre els tres membres de l’EPM i més enllà, a nivell europeu.

Terminis i funcionament

  • Convocatòria de candidatures oberta de l’11 d’octubre al 16 de desembre de 2022
  • Notificació de les persones escollides durant el mes de desembre

Les persones que vulguin presentar la seva candidatura hauran d’omplir el formulari i adjuntar la seva “carta de motivació” en format lliure, és a dir, pel mitjà que prefereixin (escrit/dibuix/vídeo/so, etc.), definida a les bases a continuació.


Obrir / Descarregar:

Bases de la convocatòria (CAT / FR)
Formulari de participació
(CAT/FR)
Autorització per a menors d’edat (CAT / FR)

Written by: admin

Rate it

Previous post

labelReculls de premsa today27 de març de 2023

Març 2023

Primers bons resultats del projecte LIFE WAT’SAVEREUSE Podeu consultar la notícia AQUÍ en català. Primers bons resultats del projecte LIFE WAT’SAVEREUSE que lidera l’Euroregió Pirineus-Mediterrània Podeu consultar la notícia AQUÍ en català. Primers bons resultats del projecte LIFE WAT’SAVEREUSE que [...]

Llegir més


Similar posts

logo-euroregio-pm-