Notes de premsa

Delegació de l’EPM a Brussel·les 27/01/22

Background

EUROREGIÓ PIRINEUS MEDITERRÀNIA: LES REGIONS D’OCCITÀNIA, CATALUNYA I ILLES BALEARS JUNTES A BRUSSEL·LES
PER A LA COHESIÓ DEL SEU TERRITORI

Una delegació euroregional s’ha traslladat aquest dijous, 27 de gener de 2022, a Brusel·les, per presentar l’entitat, les seves accions i el seu nou full de ruta 2021-2030 davant de comissàries i representants europeus.

Els membres que composen l’Euroregió Pirineus Mediterrània (EPM): el Govern de les Illes Balears, la Generalitat de Catalunya i la Regió d’Occitània, que actuelment n’assumeix la Presidència de torn, desitgen reforçar a través d’aquestes trobades, el rol motor de l’estructura de cooperació territorial que és l’Euroregió, exemple de la construcció
de l’Europa de les Regions.

Aquesta jornada també ha permès anunciar la creació d’un Parlament euroregional dels Joves, amb la joventut com a prioritat per a l’Euroregió aquest 2022.


Obrir / Descàrregar:

Nota de premsa pdf (CAT)
Communiqué de presse pdf (FR)

 

R. Sanchez (IB) – V. Alsina (Cat) – E. Ferreira (UE Com. Cohesió i Reformes) – N. Pellefigue (Occ)

 

R. Sanchez (IB) – V. Alsina (Cat) – N. Pellefigue (Occ) – X. Bernard-Sans (EPM) A. Tzitzikostas (Committee of the Regions and Cities)
Y. Omarjee (Com. REGI Parl. Eur.) – G. Knörr Borràs (Cat) – A. Vicens (IB) _ V. Alsina (Cat) – N. Pellefigue (Occ) – R. Sanchez (IB)
N. Pellefigue (Occ) – M. Vaščega (Cabinet Com. Environment, Oceans and Fisheries)- V. Alsina (Cat) – R. Sanchez (IB) – X. Bernard-Sans (EPM)
R. Sanchez (IB) – V. Alsina (Cat) – N. Pellefigue (Occ) – X. Bernard-Sans (EPM)

Written by: Maïna Gautier

Rate it

Previous post

labelReculls de premsa today27 de gener de 2022

Gener 2022

La consellera Sánchez se reúne este jueves en Bruselas con la comisaria europea de Cohesión y Reformas Podeu consultar l’article AQUÍ en castellà. Alsina diu que la seva reunió amb la comissària europea ha de ser un punt d’inflexió Podeu [...]

Llegir més

logo-euroregio-pm-