Carregant Esdeveniments

Inauguració de l’exposició dels projectes de les residències artístiques DELTA ART – Menorca

26 setembre 2020

Projecte impulsat per l’Euroregió Pirineus Mediterrània dins el marc de les seves accions de suport a la cultura, DELTA ART consisteix en una residència de creació, coordinada per Es FAR Cultural (Menorca) en col·laboració amb Jiser Reflexions Mediterrànies (Barcelona) i Centre d’Art Le Lait (Albi), i s’ha desenvolupat a Menorca durant els mesos d’agost i setembre de 2020 amb artistes provinents d’aquests territoris euroregionals.

El dissabte  26 de setembre s’inaugura la mostra dels processos d’investigació i creació desenvolupats per les artistes Célie Falières, Darla Murphy, Marina Ribot Pallicer, Marta Grimalt Canals, Roc Domingo i Juan David Galindo en el marc d’aquesta residència.

L’Euroregió hi participa oferint una aportació econòmica de 23.000€ i el projecte compta també amb el suport de l’Institut Ramon Llull, el Consell Insular de Menorca, l’Ajuntament d’Alaior i amb la participació del Centre Cívic Fort Pienc i la Fundació Balearia.

DELTA simplifica, metafòricament, el flux de l’aigua que des dels Pirineus Occitans, recorre el territori català i es diposita a la Mediterrània per envoltar les Illes Balears amb els seus sediments. En aquest sentit, el projecte DELTA ART RESIDÈNCIES té per objectiu aproximar els contextos artístics i culturals de l’Euroregió Pirineus Mediterrània (Illes Balears, Catalunya i Regiò d’Occitània).

Convent de Sant Diego – ALAIOR – 26/09/20 – 20.00h

Share This Event

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Mostra els detalls

Data:
26 setembre 2020
Hora:
20:00

Recinte

Convent de Sant Diego
Alaior, Menorca Espanya
logo-euroregio-pm-