Notes de premsa

L’Agència Erasmus+ reconeix el projecte europeu eHealth Eurocampus amb el segell de “bona pràctica”

Background

El projecte eHealth Eurocampusha tingut com a objectiu principal millorar la pertinència i la qualitat de l’ensenyament superior en l’àmbit de les tecnologies de la informació i la comunicació al servei de la salut mitjançant la cooperació i la mobilitat transnacionals

L’Euroregió Pirineus Mediterrània és un projecte de cooperació territorial nascut el 2004 amb el suport de la Unió Europea. Actualment en són membres la Regió d’Occitània, la Generalitat de Catalunya i el Govern de les Illes Balears, que n’exerceix la presidència rotatòria des de febrer del 2019

En el marc de l’auditoria final del projecte europeu eHealth Eurocampus –liderat per l’Euroregió Pirineus Mediterrània–l’Agència Erasmus+, responsable d’avaluar-lo,acaba de reconèixer-li excel·lents resultats, especialment pel que fa als mòduls dels cursos elaborats durant el projecte a benefici dels professors i estudiants. Per aquest motiu, l’han fet valedor del segell “bona pràctica”, una distinció a escala europea que reconeix l’exemplaritat de la feina feta pel conjunt de socis.

El projecte també ha promogut l’ocupació dels joves mitjançant l’adaptació dels programes de formació a les necessitats del mercat laboral de manera que els estudiants poguessin comptaramb les eines adequades per desenvolupar la seva feina.Així mateix i de forma col·lateral, eHealth Eurocampus també ha intentat millorar la qualitat de vida dels pacients, en especial de la gent gran i de les persones amb discapacitat física i/o cognitiva.

El projecte eHealth Eurocampus ha comptatamb un total de deuparticipants de cinc païsosdiferents: l’hospital i la xarxa mèdica catalana de la Fundació Sant Joan de Déu, la facultat d’Informàtica de la Universitat Politècnica de Barcelona (UPC), l’Escola Politècnica Superior de la Universitat de les Illes Balears, la Fundació Balear d’Innovació i Tecnologia, la Universitat de Montpeller, l’Escola d’Enginyers ISIS de Castres (França), la Universitat Glyndwr del País Gal·les (Regne Unit), l’Escola Hochshule d’Ulm (Alemanya)i la Universitat de Xipre.

El projecte eHealth Eurocampus, entès com una associació estratègica de l’ensenyament superior, ha estat finançat per la Unió Europea amb un import global de 430.000€. Amb una durada de 3 anys, el programa ha finalitzat l’agost del 2019.


Descàrregues

Nota de premsa

Written by: admin

Rate it

logo-euroregio-pm-