Arxiu ajuts Cultura

Projectes subvencionats el 2014

Background

ETAC – Espace transfrontalier d’art contemporain

Projecte coordinat pel centre del Bòlit de Girona, en col·laboració amb el Museu de l’Empordà de Figueres, el centre d’art Le Lait (Albi), el centre Panacea (Montpeller) i Addaya Centre (Mallorca). Entre d’altres, ETAC demana la producció d’una obra d’art a cada un dels artistes que participen, que després seran part d’una exposició de 10 obres de 10 artistes. Va rebre un ajut de 20.000 euros.


M&M&M (Musique, Mer et Montagne)

Projecte realitzat per l’Asociació Avant Mardi (Midi-Pyrénées), Cases de la Música (Catalunya), El mèdiator (Languedoc-Roussillon) i la Obra Cultural de les Illes Balears. El projecte està dedicat al desenvolupament de la carrera de música i la cooperació entre les xarxes de música. Va rebre una subvenció de 30.000 euros.


Forum euroregional Patrimini i creació

Projecte dirigit pel CIRDOC a Languedoc-Roussillon (Centre Interregional per al Desenvolupament de l’occità), amb el festival Estivada (Midi-Pyrénées), la Fira Mediterrània de Manresa i l’associació Sa Xerxa de teatre infantil i juvenil de les Illes Balears. El projecte busca iniciar la cooperació entre els actors culturals i va rebre un ajut euroregional de 50.000 euros.

Written by: admin

Rate it

logo-euroregio-pm-