Arxiu ajuts Cultura

Projectes subvencionats el 2011

Background

Habitacio

El projecte Habitacio és un projecte de companyia de dansa que inclou la companyia Samuel Mathieu (MP), que és el líder, la companyia Mar Gómez (CAT) i la Galerie Chorégraphique (LR).
Aquesta iniciativa pretén reunir les dues empreses de la coreografia contemporània i l’oficina de producció artística. A la investigació i la creació artística s’ha establert i un observatori del procés creatiu. Finalment, espectacles de dansa van ser creades i difoses a euroregional.
L’Euroregió ha participat en una suma de 23.500 € i el projecte va durar 11 mesos.

Més informació aquí


Bach +

El projecte Bach + és un projecte d’actuacions en directe que combinen la música i la dansa. Estructures participants van ser l’Ensemble Baroque de Toulouse (MP), que és el líder, ADDMD 11 (LR) i Fusic, la Fundació Societat i Cultura (CAT).
El propòsit d’aquest projecte és proporcionar l’accés del públic a la música clàssica d’altres maneres, incloent l’herència, el multilingüisme, el turisme cultural i la sinergia amb el talent jove aficionat.
El projecte va durar menys de 12 anys. L’Euroregió es va concedir una subvenció de 15.000 €.


Regio Marionnette

El projecte Reggio de Titelles  és un projecte de titelles contemporani. Les organitzacions participants: EQL / marionnettissimo (MP), que és el líder, Arema (LR), al centre Titelles de Lleida (CAT), i Til Teatre Elastic Nou (IB).
L’objectiu d’aquest projecte és, en primer lloc per fomentar obres de comunicació i transfrontereres de trànsit, artistes i audiències de tot l’art dels titelles. En un segon pas a donar alguns projectes transfronterers de les organitzacions participants. Finalment, una tercera vegada, per involucrar el públic en totes les etapes del procés a través d’una escola internacional de l’espectador.
Aquest projecte s’estén per 25 mesos i 45.000 € van ser finançats per l’Euroregió.

Més informació aquí


Scena Centro

El projecte Scena Centro és un projecte d’arts escèniques per al públic jove. Les associacions participants van ser Phonomatic (MP), que és el líder, BAO (LR), Sa Xerxa ​​(IB) i la Xarxa (CAT).
L’objectiu d’aquest projecte és crear una plataforma excepcional per a la creació artística i la difusió de les destinacions de les arts en el públic jove.
El projecte, que està prevista per a principis de gener de 2012, tindrà una durada de dos anys. L’Euroregió dóna suport 50.000€.

Per a sapiqué més sobre el projecte podeu consultar la página web, el compte Twitter i la página Facebook


Process( )s Pirineu Circ

El projecte Process( )s Pirineu Circ està composta per quatre entitats: la Central del Circ (una associació de professionals del circ de Catalunya), que és el líder, La Grainerie (MP), l’oficina de turisme a Perpinyà (LR) i l‘associació cultural de Animahu (AR).
El propòsit d’aquest projecte és posar en relleu la creació i difusió de les arts del circ a l’Euroregió Pirineus-Mediterrània a través del moviment d’artistes i obres.
Aquesta iniciativa s’organitza al voltant de dues activitats: el suport a la creació de suport i difusió.
Aquest projecte cobreix 2.5 anys i 40.000 € van ser finançats per l’Euroregió.

Més informació aquí


VIA, Viatges d’Interes Artistic

El projecte VIA (Viatges d’Interès artístic) és un projecte d’arts visuals i escèniques. Diverses estructures estan involucrats: festival Escena Poblenou (CAT), que està portant l’etiqueta, el festival Label Rue (LR), el Festival de les Arts carrer de Capdepera (IB) i l’association la Petite Pierre (MP).
El propòsit d’aquest projecte és facilitar el moviment de les empreses en el territori euroregional.
48.500 € van ser finançats per l’Euroregió. S’estén més de 18 mesos.

Més informació aquí 


Recursos Musicals en Llengua Catalana

El projecte Recursos Musicals en Llengua Catalana és un projecte musical que combina Grup Enderrock Edicions S.L  (CAT), que lidera l’associació de Músics per la Llengua (IB) i Col.lectiu Joan Pau-Giné.
L’objectiu d’aquest projecte és crear una base de dades en el segle XXI de música català i la creació de productes d’exportació musical de la cultura català.
Aquest projecte cobreix d’1 any i L’Euroregió finançat 18.000 € de la mateixa.

Written by: admin

Rate it

logo-euroregio-pm-