Arxiu ajuts Cultura

Projectes subvencionats el 2016

Background

REACCIONA

A partir de la constatació de la importància de dominar el llenguatge audiovisual en món contemporani i sabent que els joves són els principals consumidors d’imatges, Recciona és un projecte que desenvolupa activitats cultural, artístiques i socials. Va permetre que 18 classes d’Institut de l’Euroregió produïssin 18 obres audiovisuals encarregades per diverses ONG sobre cooperació i solidaritat. Aquest projecte aplega les següents entitats: Taller de CinemaCinémathèque de Toulouse i Mom Works.

El projecte va rebre un ajut de 40.000 € de l’Euroregió per un període de 19 mesos.


Fòrum Euroregional “Cultures populars en diàleg”

El projecte Fòrum Euroregional “Cultures popularas en dialòg” crea xarxes innovadores de promoció i intercanvi al voltant d’elements de la cultura immaterial (música, gastronomia, etc.). Concretament, dóna lloc a una trobada amb moments d’intercanvis i debats (tallers, conferències, etc.) amb l’objectiu de promoure la mobilitat artística. Així mateix, també ajuda a alimentar FaBrica, una plataforma digital de publicacions i intercanvis artístics. Aquest projecte compta amb les següents entitats: Centre Interregional per al Desenvolupament de l’Occità (CIRDOC), Fundació Fira Mediterrània, Fira d’espectacles d’arrel tradicional de ManresaSa Xerxa Teatre Infantil i Juvenil de les Illes Balears.

El projecte va rebre una subvenció euroregional de 45.000 euros per un període de 12 mesos.


3ANGLED

El projecte 3angled inicia una col·laboració entre tres actors culturals del territori euroregional que participen en la creació artística audiovisual contemporània: el Centre Dramàtic Nacional de Montpeller, el Festival Eufonic i el Centre d’Art Contemporani ADDAYA. L’objectiu és reunir els seus coneixements i coneixements tècnics per acollir i difondre, dins de les seves tres institucions, un artista de l’Euroregió (treballant amb aquests temes) qui està desenvolupant un projecte al centre d’aquesta nova associació. Algunes activitats o tallers també s’organitzen al voltant del projecte de creació, amb diferents públics (escoles, associacions o professionals).

El projecte va rebre una subvenció euroregional de 15.000 euros per un període de 13 mesos.

Written by: admin

Rate it

logo-euroregio-pm-